Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Szociális tűzifa / Határidő: 2022. október 28.

Bogád Község Önkormányzata szociális tűzifa támogatás iránti kérelmet nyújtott be a Belügyminisztériumhoz, a pályázat eredményeként harmincnégy erdei köbméter tűzifára kiegészítő támogatást kap. A támogatás összege 712.470 forint. Az önkormányzati önerő 50.800 forint és a szállítás jövőbeni költsége.

A szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól szóló 12/2021. (X.15.) számú rendelet alapján a helyi önkormányzat vissza nem térítendő természetben támogatást, tűzifát biztosíthat annak a személynek, aki a) lakhatási támogatásra jogosult, vagy b) aktív korúak ellátásában részesül, vagy c) időskorúak járadékában részesül, vagy d) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, vagy e) egyedülálló nyugdíjas, akinek jövedelme nem haladja meg az öregkori nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 400 %-át, vagy f) azon családoknak, ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 350 %-át.

A kérelmeket 2022. október 28. napjáig lehet a Bogádi Közös Önkormányzati Hivatalnál (7742 Bogád, Virág utca 10.) benyújtani.

A kérelmek elbírálása a szociális bizottság hatáskörébe tartozik, amely a támogatásról következő ülésén, de legkésőbb 2021. november 11. napjáig döntést hoz.

A kérelem letölthető ITT.

A rendelet teljes szövege mellékletekkel ITT ismerhető meg.

Bogád Község Önkormányzata