Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vasárnap érkezik a könyvtárbusz

Utolsó nyári látogatását teszi a könyvtárbusz Bogádon 2021. július 25-én (vasárnap) 8.15 és 10.15 között és megszokott helyén, a Bogádi Közös Önkormányzati Hivatal (Bogád, Virág utca 10.) parkolójában várja az olvasókat. A könyvtárbusz ezt követően 2021. szeptember 1-jén 14.30 és 16.30 között lesz helyben elérhető.

A Csorba Győző Könyvtár és Bogád Község Önkormányzata vezetői 2021. július 7-én délután a Bogádi Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalójában a mozgókönyvtári szolgáltatásról, a járvánnyal terhelt időszak tapasztalatairól, az olvasók létszámáról, a korábbi kapcsolattartó nyugdíjazását követően új személy kijelöléséről, a szolgáltatás további népszerűsítésének lehetőségeiről egyeztettek. Pécs térségében az alkalmanként akár harminc főt is meghaladó látogatói létszámmal Bogád a szolgáltatást legjobban igénybevevő községek közé tartozik.

A Csorba Győző Könyvtár nyitott arra, hogy a helyi önkormányzattal együttműködésben, az olvasást a felnőtt és fiatal látogatók mellett több mint százhatvan helyi általános iskolás diák körében is népszerűsítő módon, egyedi programokat készítsen elő.

(A megbeszélésen készült fényképen balról Nagy László könyvtárbuszos referens, Szöllősi Gréta igazgatóhelyettes, Miszler Tamás igazgató, Pfeffer József polgármester és Karsainé Baktai Julianna alpolgármester látható.)