Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Holnaptól aszfaltozzák a Bem utca és a Zrínyi köz egyes szakaszait

A P-R Útépítő Kft. a korábbi ütemezéstől eltérően már 2022. március 7-én (hétfőn) megkezdi a Bem utca és a Zrínyi köz önkormányzati beruházással érintett szakaszának aszfaltozását.

A kivitelező a szállítható anyag mennyiségére tekintettel más helyszínen tervezett nagyobb munkaterület helyett a 2022. március 7-ei héten kisebb projektek helyszínein tud korábbi időpontban teljesíteni, így több mint egy héttel hozza előre a két bogádi közterület aszfaltozását is.

Zrínyi köz

A Zrínyi köz lakóinak közreműködését kérjük legkorábban, autóikkal 2022. március 7-én reggel 8.00 óráig kell elhagyni a munkaterületet, a közben holnap kötőréteg és kopóréteg terítésére is sor kerül, járműveikkel a lakók 20.00 óra után visszatérhetnek ingatlanaikra. A Zrínyi közben a forgalom további korlátozására nem kell számítani.

Bem utca

A Bem utca észak-déli irányú szakaszán 2022. március 7-én várhatóan 11.00 órától kezdődik az aszfalt terítése, csak a kötőréteg elhelyezésére kerül sor. A kötőrétegre esti órákban ráhajthatnak, 20.00 óra után az utcába autóikkal visszatérhetnek.

A Bem utcai kopóréteg finiserrel történő terítésére és a kapubejárók lehajtóinak kézi terítésére 2022. március 8-án (kedden) kerül sor, járművekkel reggel 8.00 óráig kell elhagyni a munkaterületet, 20.00 óra után az új felületre hajthatnak.

A betonszegélyekre már most is ráhajthatnak, az ingatlanokra beállhatnak. A kapubejárók önkormányzati finanszírozásban kizárólag a szegélyre tekintettel gördülékeny behajtás érdekében szükséges szélességben kapnak aszfaltot. Az ezt meghaladó igényről, mennyiségről Kustra János felelős műszaki vezetővel a (30) 789 1616 számon 2022. március 7-én (hétfőn) 15.00 óráig egyeztethetnek. A többletigény egységára, öt centiméter vastagságban terített aszfalttal: nettó 7.000 forint / négyzetméter.