Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bogádon tett látogatást Simicskó István országgyűlési képviselő

Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, országgyűlési képviselő, volt honvédelmi miniszter 2023. június 26-án késő délelőtt látogatást tett az Elite Challenge Cadet Edition honvédelmi táborában Bogádon.

A Honvédelmi Sportszövetség egyik táborának helyszínén, a nagykozári elágazásnál lévő tó közelében Pfeffer József bogádi polgármester fogadta a sportszövetség elnöki feladatait is ellátó politikust. Simicskó Istvánt a KDNP vármegyei szervezete részéről Tomola Ferenc köszöntötte.

Simicskó sajtónyilvános látogatáson tett sétát a táborban, beszélgetett a kadétokkal, interjúkat adott, meglátogatta a Déli Gyepűvidék lovastanyáját, majd Pécsen Őri László vármegyei közgyűlési elnökkel is találkozott.

Pfeffer József polgármester hangsúlyozta, hogy „örömmel vették a kadétok bogádi táborának hírét. Az elmúlt bő másfél évtizedben elvégzett magánberuházásoknak köszönhetően Bogádon legalább három helyszínen van lehetőség lovaglásra, több tó is létesült, rendezvényközpont várja az érdeklődőket, a szabadidős programok lehetőségei egyértelműen bővültek. Elismerés a helyi közösségnek, hogy Bogád első alkalommal adhatott otthont honvédelmi tábornak.”

(Fotó: Simicskó István közösségi oldala)