Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nap: 2024. május 29.

Kihívás Napja a Dr. Berze Nagy János Általános Iskolában

2024. május 29-én 8.00 és 14.00 között a Dr. Berze Nagy János Általános Iskola diákjai, pedagógusai és a programhoz csatlakozott szülők megtartották a Kihívás Napját, amelyen tizenöt perces mozgásért kaphattak pontokat a mozogni vágyók.

A Kihívás Napja programsorozathoz bármely település csatlakozhatott. A Bogádon összegyűjtött pontokat összesítik és ez alapján állapítják majd meg a község helyezését. Eredményt lakosságszámtól függően több településkategóriában is hirdetnek.

Bogád Község Önkormányzata 100.000 forinttal támogatja a rendezvényt, a legjobban teljesítők díjakat vehetnek át.

A fénykép Godóné Török Eszter közművelődési munkatárs útmutatása alapján a helyi műhely közreműködésével összeállított és gyermeknapon avatott Béke téri óriástársasnál készült.

EUrópa házhoz megy

A Csorba Győző Könyvtár mozgókönyvtári szolgáltatást nyújtó busza 2024. május 29-én (szerdán) 14 óra 45 perckor a Europe Direct Baranya tájékoztató központ vezető munkatársával érkezik Bogádra, ahol az Európai Parlament működéséről, munkájáról, az Európai parlamenti választásról első kézből kaphat információt és kérdéseire választ minden érdeklődő. Kerner Barbara irodavezető örömmel vár minden látogatót a könyvtárbuszon.