Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ismét szünetel a könyvtári szolgáltatás

A Csorba Győző Könyvtár a koronavírus terjedésére tekintettel székhelyén, fiókkönyvtáraiban és könyvtárbuszával szünetelteti szolgáltatását.

A korábban beiratkozott olvasók részére a konyvtarbusz@csgyk.hu elektronikus címen igényelt köteteket a településekre szállítja. A kölcsönzési limit olvasónként öt dokumentum. A korábban kölcsönzött és elektronikus úton igényelt köteteket a könyvtárbusz szolgáltatás újraindulását követően kell visszavinni.

A Csorba Győző Könyvtár a bogádi olvasók részére a Bogádi Közös Önkormányzati Hivatalhoz (7742 Bogád, Virág utca 10.) kézbesíti az elektronikus úton kért könyveket.

Kötetek kereséséhez nyújt segítséget a következő link: https://bkszr.csgyk.hu/kereses

A kötetek átvételére hétfőtől péntekig 8.00 és 12.00 között személyesen van lehetőség, a közös hivatal munkatársa a bejárattól jobbra található ablakon tett jelzést követően azokat az olvasónak kiadja. Idősebb vagy mozgásában akadályozott olvasó részére a helyi önkormányzat a házhoz szállításban kérésre (72 473 390) segítséget nyújt.

A könyvtár egy kisebb busszal 2020. november 23-án (hétfőn) 10.00 és 11.00 között kivételes szolgáltatást nyújt Bogádon, a közös hivatal parkolójába látogat. A megrendelt kötetek átvételi lehetősége mellett a jármű kapacitásától függően kölcsönözhető könyvállományt is magával hoz, amelyből az olvasó válogathat.