Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Író – olvasó találkozó a könyvtárbuszon

2022. július 24-én (vasárnap) 8.15 és 10.15 között Bogádra látogat a Csorba Győző Könyvtár mozgókönyvtár busza, a szolgáltatást a Bogádi Közös Önkormányzati Hivatal parkolójában (7742 Bogád, Virág utca 10.) vehetik igénybe.

A Csorba Győző Könyvtár hétvégére meglepetéssel készült és a busszal Halász Margit prózaíró is Bogádra látogat. Halász Margit július végéig ösztöndíjasként vesz részt a Zsolnay Negyed írórezidencia programjában és új regényén dolgozik. Döntően felnőttek részére ír prózát, de korábban már két ifjúsági regénye is megjelent.

Jómadarak pácban (2018) című gyermekművéhez kreatív irodalmi foglalkozás, természet- és madárvédő anyag kapcsolódik. A Hetvenhét vörös bárány (2020) című műben magyar és skót népmeséket dolgoz fel újra a szerző.

Halász Margittal 2022. július 24-én 9 órától találkozhatnak a gyermekek Bogádon, az interaktív program totóval zárul, a program résztvevői közül néhányan ajándékkötetben is részesülnek. Szeretettel várnak minden fiatalt és kísérőiket vasárnap reggel a közös hivatal Virág utcai parkolójában a könyvtárbuszon.